Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Utazás Toszkánába, szállás képes leírás - Toszkána bemutatása.tlap.hu
részletek »

Utazás Toszkánába, szállás - Toszkána bemutatása.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: toszkana.tlap.hu » Utazás Toszkánába, szállás
Keresés
Találatok száma - 9 db
Autókölcsönzés - Spanyolország

Autókölcsönzés - Spanyolország

Autókölcsönzés Spanyolország autóbérlés helyszínein, repülőtéren, pályaudvaron és belvárosban. Világmárka autókölcsönzők Spanyolországban számos autókölcsönzési ponton. Foglalja le bérautóját spanyolországi utazásához most online az interneten keresztül, válasszon autókölcsönző partnereink ajánlataiból. Kérdés esetén magyar nyelvű telefonos ügyfélszolgálat segít a foglalásban. Árgarancia szolgáltatás Spanyolország autókölcsönzés esetén. Online autókölcsönzés garantáltan legjobb árakon, tekintse meg autókölcsönző partnereink ajánlatait egy helyen.

Nyaralás Elba-szigetén - Toszkánában

Nyaralás Elba-szigetén - Toszkánában

Folyamatos utazás Ausztrián keresztül. Három óránként pihenők. Kulturált autógrilleknél megálló. Montecatini szállodába érkezés. Szállás elfoglalása, majd belvárosi séta a termálfürdőiről híres kisvárosban.

Olaszországi nyaralás - Ciao Travel

Olaszországi nyaralás - Ciao Travel

Két évtizedes tapasztalat Olaszország bemutatásában: a Ciao Travel Kft. húsz éve utaztat Olaszországba. Folyamatosan bővülő kínálatunkban több mint 300 apartman és különböző komfortfokozatú szálloda szerepel. Az ország egész területére szervezünk nyaralásokat, a legnépszerűbb városok közé tartozik Róma, Firenze, Velence, Jesolo, Bibione és Lignano. Weboldalunkon online is lefoglalhatja a kiválasztott szállást, amihez csak nevét, elérhetőségét, a pontos időpontot és a kért ellátást kell megadnia.

Olcsó szállások Toszkánában

Olcsó szállások Toszkánában

Ki ne szeretne Olaszország szívében, Toscanában nyaralni? Ki ne hallott volna a napfényes Toszkánáról? Ki ne vágyott volna a híres toszkán városokat megnézni: Siena, Firenze, Pisa, San Gimignano... ez mind Toszkána. Toszkana, ahol a ciprusoktól, szőlőtől, olajfáktól zöldellő dombok tetején tornyos középkori városok vagy luxusszállóvá alakított kúriák állnak, a kéklő úszómedencék mellett virágok nyílnak, ezeket egészítik ki az épületek, háztetők és növénytartók terrakotta-narancsságra-rózsaszín árnyalatai. Az összhatás nagyon jellegzetes és harmonikus. Érthető, hogy Toszkánából indult a reneszánsz és a humanizmus, és hogy Toszkána évszázadokig az európai kultúra központja volt.

Szálláshelyek - Toszkán nyaralás

Szálláshelyek - Toszkán nyaralás

Toszkánát egyszer elég látni, örökké rabul ejt. Lankák, kanyargó utak, ciprusok, a kabócák zenéje, bruschetta, szarvasgomba, egy igazi cafe macchiato, csodálatos középkori városok, szűk kis utcák, fantasztikus kilátás, programok, látványosságok, dolce vita... Siena, Volterra, Arezzo, San Gimignano, Lucignano, Massa Maritima, Populonia - néhány azok közül, amiket mi is bejártunk. Akik szeretnek nézelődni, sok mindent megélni, kellemes éttermekben jókat enni-inni és sokat sétálni, nekik ott a helyük!

Toszkána - utazási infók

Toszkána - utazási infók

Toszkána az egyik legkeresettebb olaszországi úticél! Toszkánát adottságai egész évben vonzóvá teszik a túristák körében! Toszkána 330 km-es homokos tengerpartja, a mesés szépségű toszkán táj, történelmi jelentőségű városai: Firenze, Siena, Lucca, Pisa, San Gimignano, Cortona, Volterra kifogyhatatlan látnivalók sorát kínálja a Toszkánába utazóknak!

Toszkána dióhéjban

Toszkána dióhéjban

Toszkána úgy él milliók képzeletében, mint a földi harmónia megteremtésének egyik lehetséges színhelye. A valóságban, irodalmi alkotásokban és filmekben elvágyódó európaiak és amerikaiak keresik és találják meg önmagukat Itália közepén. Vajon mi ennek az oka?

Toszkánai utazás - Bónusz Brigád

Toszkánai utazás - Bónusz Brigád

Utazás Toszkánába! a Bónusz Brigádnál! A közösségi vásárlás egy kedvező pozitívuma, hogy az elég nagy érdeklődő szám átlépésével a szolgáltatók olcsóbbak szolgáltatások és termékeik tekintetében. Ez különösen igaz akkor, ha szállásról van szó. A weboldalra kattintva megnézheted az igényelhető toszkánai utazásos bónuszokat. Egy üdülés elég drágára képes kinőni magát. Épp ezért rengeteget számít, ha ötven-kilencven százalékos bónuszokkal vesszük igénybe a szolgáltatásokat. Elvégre így a toszkánai utazás vége után több marad tárcánkban és ki tudja, talán még egy újabb útra is futja belőle!

Vivaldi Travel

Vivaldi Travel

Egész napos kirándulás Elba szigetére, 'A Tirrén-tenger gyöngyszemére', mely a toszkán szigetcsoport legnagyobb szigete. Elutazás Piombino kikötőjébe, innen hajózunk Portoferraioba. Séta a kikötőváros festői utcácskáin, majd a Napóleon villa megtekintése következik. Innen utazás Napoleon nyári rezidenciájához és Porto Azzurroba, az etruszk ásványbányába, ahová kisvonattal jutunk le. Rövid szabadidő után hajózunk vissza a szárazföldre. Az esti órákban egy tipikus helyi 'fattoria'-ba látogatunk, ahol bor- és egyéb helyi termékek bemutatója és kóstolója vár minket.

Tuti menü