Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Film, könyv, irodalom, cikkek képes leírás - Toszkána bemutatása.tlap.hu
részletek »

Film, könyv, irodalom, cikkek - Toszkána bemutatása.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: toszkana.tlap.hu » Film, könyv, irodalom, cikkek
Keresés
Találatok száma - 8 db
Árnyak toszkán verőfényben

Árnyak toszkán verőfényben

Jeremy-t, a fiatal és írói sikerekre vágyó könyvszerkesztőt kiadója Olaszországba küldi, hogy csikarjon ki egy írói szerződést a méltán híres Weldontól. Első találkozásukkor Jeremy megbotránkozik az író barátságtalan és durva viselkedésén, de hamar rájön, hogy ez a mogorvaság is csak egy a férfi számtalan csele közül, amikkel Jeremy-t távozásra akarja bírni.

Firenze és Toszkána

Firenze és Toszkána

Ez a praktikus és jól áttekinthető útikalauz kiemeli Firenze és Toszkána jelentősebb területeit, bemutatva a fő látványosságokat. Megbízható javaslatokat nyújt a kirándulások, a szállás, az étkezés a bevásárlás és a pihenés helyszíneinek legjobb kiválasztásához. Az útikönyv az első alkalommal utazóknak is ideális. Több mint harminc színes térkép és kilencven színes fénykép gazdagítja.

Firenze és Toszkána - útikalauz

Firenze és Toszkána - útikalauz

Ez a gyakorlatias, gazdagon illusztrált útikalauz az Ön legmegbízhatóbb útitársa! -Telis-tele fényképekkel, illusztrációkkal és térképekkel. -Firenze és Toscana ízei - helyi termékek és hagyományos ételek -Alaprajzok és keresztmetszeti rajzok a főbb látnivalókról -Szállodák és éttermek óriási választéka -Látnivalók, piacok és fesztiválok listája városról városa -Séta- és túraútvonalak, programok

Firenze és Toszkána legszebb helyei

Firenze és Toszkána legszebb helyei

Az útikönyv az itáliai reneszánsz fellegvárába kalauzolja el az olvasót. Feltárja Firenze építészeti és művészeti kincseit, és részletes leírást ad mind a trendi, mind a patinás kávézókról, éttermekről, üzletekről és hotelekről. Bemutatja továbbá Toscana legszebb tájait - köztük Pisát, Sienát, Luccát és Arezzót -, nagy hangsúlyt fektetve a vidék híres ételeire és boraira.

Napsütötte Toszkána - amerikai-olasz romantikus vígjáték

Napsütötte Toszkána - amerikai-olasz romantikus vígjáték

Frances (Diane Lane) sikeres és boldog írónő volt egészen addig, amíg házassága zátonyra nem futott. Az alkotói válságát is képtelen legyűrni, ezért barátnője egy repülőjeggyel ajándékozza meg, és elküldi Olaszországba pihenni és feltöltődni. Frances az elhanyagolt, ódon villában kap szállást és szinte pillanatok alatt elvarázsolja a környezet szépsége, a kisváros és lakóinak melegsége. Hirtelen ötlettől vezérelve elhatározza, hogy hátat fordít eddigi életének és megvásárolja a villát.

Szép Toszkána

Szép Toszkána

Toszkána Olaszország egyik legszebb tartománya - Firenze, Pisa, Volterra, San Gimignano, ciprusfákkal szegélyezett kanyargó utak, dombok és síkságok izgalmas váltakozása, kabócák cirpelése a gyantaillatú estéken, buja mediterrán növényzet. Frances Mayes, a nagy sikerű Napsütötte Toszkána és Édes élet Itáliában című könyvek szerzője ezzel az albummal bemutatja nekünk Toszkána kevésbé ismert, ám annál izgalmasabb arcát. Bob Krist fantasztikus fotóinak köszönhetoen új fényben látjuk ezt a lenyűgöző vidéket - kiragadott pillanatok, emberek, hangulatok, ételek, tájak, ünnepek. Végre láthatjuk Bramasolét is, a Cortona melletti házat, amely Frances Mayes második otthonává vált. Az írónő ezúttal is élvezetesen ír a városok és települések nevezetességeiről és a látnivalókról, elvisz bennünket piacokra és régiségboltokba, körbevezet az ismeretlen, de megannyi kincset rejtő templomokban, mesél a reneszánsz freskókról és az etruszk műemlékekről, férjével, Ed Mayesszel pedig részt vehetünk egy hagyományos olajbogyószüreten is.

Toszkána útikönyvek

Toszkána útikönyvek

A tirrén part hosszú hajlata, az Appenninek gerince, az Apuai-Alpok rövid vonulata és a Monte Amiata által uralt Maremma festői partvidéke határozza meg a régió körvonalait, melynek csodálatos tája különleges változatos. A vidék belső részén az Appenninek magasodnak. Innen ered az Arno és a Tiberis. Uralja a tájat, széles és üde zöld völgyeit, zordon szorosait, sűrű erdeit. Megtalálhatjuk a mediterrán országokra jellemző élővilágot: a szőlőt, az olajfát és a ciprust, az etruszkok szent fáját.

Utazik a család

Utazik a család

Helló Kedves Olvasó! Végigjártuk egész Toszkánát - apa, anya, és a gyerekek. Megnéztük és felderítettük az összes toszkán várost, parkot, dómot, múzeumot, strandot. Mindent megtalálsz e könyvben - rengeteg fotóval, számtalan kalanddal, történelmi, gasztronómiai, művészettörténeti ismeretekkel. Lapozz bele, vidd haza, éld át velünk a csodás toszkán pillanatokat. Úgy alakítottuk ki, hogy útikönyvként is használhasd!

Tuti menü